januar 2014

Meg som liten!

-MrNilseeen

Jeg tenkt jeg skulle legge ut en god del kleine bilder

Jeg har jo flere tusen bilder av megselv på macen som jeg har tatt med speilfefleksen også tenkte jeg at jeg kunne legge ut en del av den her! hadde ikke det været gøy? her er et eksempel:

 

Vil dere ha flere?

 

-MrNilseeen

Mandag..

Heihei!

 

Nå er det jo mandag igjen og jeg er som de fleste andre tilbake på skolebenken etter helga. Denne helga så har jeg vært i Bødo på besøk hos søstra mi som jeg ikke hadde sett på lenge! Vi hadde det kjempekoselig, kjøpte masse godterier og brus, så på filmer og serier osv.

Idag har jeg vært hos tannlegen noe som jeg ikke liker i det heletatt! Senere idag så skal jeg ta noen av de siste bildene for NRK som de ikke fikk tatt når de var her i vinter. Iløpet av denne måneden så reiser jeg 2 ganger til Oslo! En gang fra den 21.jan - 24.jan og en gang fra 30.jan - 3.feb! 

Slenger med et bilde av meg i overlevelsesdrakt!

Dine planer for dagen?

Hva har du gjort i helgen?

 

-MrNilseeen

 

Hvorfor jeg tok tatoveringen og hva den betyr for meg

Heyhey!

 

Jeg har jo som noen av der allerede har fått med dere fått meg tatovering på armen igår. På den så står det et navn og to datoer. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvem sitt navn den er av, Datoene, hvorfor jeg tok den nå og hva den betyr for meg.

Navnet på tatoveringen (Camilla Therese Lind Nilsen) er min mors. Hun er en av de eneste personene som jeg føler alltid har vært der og på en måte aldri har sviktet meg enda. Fordi ellers i livet mitt så er det ganske mange som har gjort nettopp det.. Men så er jo ikke jeg den eneste som føler det slik her i verden heller da. De to datoene som står på tatoveringen( 16.01.79 - 05.02.06 ) er fødselsdatoen og dødsdatoen hennes. Altså hun gikk bort for 8 år siden den 5. februar iår.

Det bærer meg videre til det neste på tatoveringen, nemlig de 2 hjertene (som ikke er ferdige enda)! Mamma døde på sykehuset da hun var syk i hjertet og når hun gikk bort så døde det ene hjerte hennes bort. da kom det andre hjertet hennes fram siden de fikk liv i henne igjen. altså hun døde to ganger. Så hjertene symboliserer at jeg var for god til å bare ha et liv, hun hadde to. Men siden begge hjertene hennes allerede var syke så hadde hun veldig uflaks når alt sto på... 

Hun er en av de personene som betyr mest for meg her i livet og jeg ville gjort hva som helst og å gjøre om på det som hadde skjedd. Jeg tok tatoveringen nå iår fordi det er iår det er 8 år siden hun gikk bort og når hun gikk bort var året jeg fylte 8år selv. Jeg tok tatoveringen i januar måned fordi hun har bursdag da og det er på en måte min gave fra meg til henne. Jeg bor jo et godt stykke fra hvor hun er gravlagt så derfor får jeg ikke besøkt graven hennes så ofte. Men nå har jeg iallfall noe som jeg kan være stolt av å bære med meg videre resten av livet!  Senere skal jeg nok bygge på tatoveringen mer, kanskje få flere.. hvem vet? 

 

Hva syns dere om tatoveringen? 

Del gjerne innlegget videre!

 

-MrNilseeen

Da var den tatt! (Tatovering)

-Menilseeen

Tatoveringsbilde idag!

Heyhey idag får jeg tatovering! Jeg kommer til og legge ut bilde senere så dere får se hvordan det ble!

Del gjerne innlegget videre!


-Mrnilseeen

Vær degselv å drit i hva andre syns!

Vær degselv å drit i hva andre syns! Det funker for meg og det funker for de fleste andre også! her er et bilde til og illustrere det!

 

 

-MrNilseeen

Goodmorning bitches!

heyhey! 

 

Som dere sikkert vet så starter skolen for noen idag! (som meg) så nåå sitter jeg i første time og for å være helt ærlig så vet jeg ikke helt hva vi har denne eller de andre timene idag.. sitter bare her og hører musikk! senere idag venter jeg en telefon fra nrk men kan ikke få den enda siden min telefon er på rep og jeg ikke får den før imorgen så da må jeg vente til jeg kommer hjem og jeg kan få lånt meg en. planene for idag er vel bare å bli ferdig på skolen, trene litt også bare slappeav! hva er dine planer?

 

 

-MrNilseeen

Jeg får tatovering

Heihei!

 

Jeg skulle bare si at jeg får tatovering neste lørdag! Her er et bilde av den!

Hva syns dere om den?

 

-MrNilseeen

Godt nyttår!

PS vil dere ha mer blogging?

 

-MrNilseeen


Velkommen


Hei. Takk for at du tok turen innom bloggen min. Jeg er en gutt på 17 år fra Bodø som heter Odd-Andre Nilsen. Jeg bor alene, jobber i barnehage og nyter livet!

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits