Hverdag

Stormen er borte og sola har kommet!

Heyhey!

 

som dere ikkert har fått med dere å har det vært veldig dårlig vær i nordnorge i forrige uke. Vel nå er stormen borte og sola er endelig kommet her i nord også så dagens planer er og nye den fult ut! Skal ut og jogge etterpå før det bærer på fotballtrening! 

Hvordan er været der du bor?

 

-MrNilseeen

Tilbake på skolebenken

Heyhey!

 

Da er jeg tilbake på skolebenken etter en såsi vellykket vinterferie i sverige. Vi var i Hemavan og sto på ski hele uka. Mer er det ikke egentlig og si så derfor slenger jeg heller inn moen bilder: 

 

Hva har du gjort i vinterferien?

 

-MrNilseeen

Mandag..

Heihei!

 

Nå er det jo mandag igjen og jeg er som de fleste andre tilbake på skolebenken etter helga. Denne helga så har jeg vært i Bødo på besøk hos søstra mi som jeg ikke hadde sett på lenge! Vi hadde det kjempekoselig, kjøpte masse godterier og brus, så på filmer og serier osv.

Idag har jeg vært hos tannlegen noe som jeg ikke liker i det heletatt! Senere idag så skal jeg ta noen av de siste bildene for NRK som de ikke fikk tatt når de var her i vinter. Iløpet av denne måneden så reiser jeg 2 ganger til Oslo! En gang fra den 21.jan - 24.jan og en gang fra 30.jan - 3.feb! 

Slenger med et bilde av meg i overlevelsesdrakt!

Dine planer for dagen?

Hva har du gjort i helgen?

 

-MrNilseeen

 

Goodmorning bitches!

heyhey! 

 

Som dere sikkert vet så starter skolen for noen idag! (som meg) så nåå sitter jeg i første time og for å være helt ærlig så vet jeg ikke helt hva vi har denne eller de andre timene idag.. sitter bare her og hører musikk! senere idag venter jeg en telefon fra nrk men kan ikke få den enda siden min telefon er på rep og jeg ikke får den før imorgen så da må jeg vente til jeg kommer hjem og jeg kan få lånt meg en. planene for idag er vel bare å bli ferdig på skolen, trene litt også bare slappeav! hva er dine planer?

 

 

-MrNilseeen

Jeg får tatovering

Heihei!

 

Jeg skulle bare si at jeg får tatovering neste lørdag! Her er et bilde av den!

Hva syns dere om den?

 

-MrNilseeen

Godt nyttår!

PS vil dere ha mer blogging?

 

-MrNilseeen

Siste dag med NRK

Heyhey!

 

Nå sitter jeg å skriver innlegg imens jeg blir filmet! det er litt rart egentlig, jeg er jo vandt til og sitte å skrive alene på rommet eller andre plasser er det er stille og fritt! Vel iallfall så har jeg hatt det kjempegøy alle dagene og syns definitivt at dette er noe jeg kunne meg til og gjøre flere ganger! Jeg har desverre ikke fått blogget noe de to siste dagene fordi jg har jobbet fra tidlig på morgenen til sent på kvelden! men nå som vi alikevell skulle se på bloggen så kunne jeg likegodt skrive et innlegg om hvordan jeg har hatt det og om det har vært gøy! For det har det! Jeg kan ikke legge ut one bilder enda fordi at det er alltid så strengt innen alt som gjelder TV fordi det er så mye penger inne i bildet også er det jo alltid snakk om hvem som eier hva! Men her er iallfall noen bilder jeg hadde tatt med speilrefleksen idag!

 SAKSØKER GTA V

 

Klikk på bildet for å finne ut hvorfor!

  

-MrNilseeen

Noen som vil lage design til meg? (100kr)

HEYHEY

 

Jeg ser etter noen som vil lage design til meg! 

Man må ha erfaringer også vil jeg se noen tidligere resultater! :)

Man får 100kr i lønn!

 

Hvis du vil så skriv i kommentarfeltet!

 

-MrNilseeen

Hva jobber jeg med på hverdagen?

Heyhey!

Nå sitter jeg på jobb der vi nå har lunsj. Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hvor og hva jeg med. Jeg går da altså på ei VG1-linje som kalles for naturbruk BLÅ! Derfor er det slik at jeg fortiden er ute på et oppdrettsanlegg der vi holder på med laks. Der er jeg annenhver uke, 4 dager i uka. Jeg jobber fra 7 til 4 og er veldig fornøyd med det! Her er noen bilder fra jobben:

-MrNilseeen

Må gjørevideo med NRK - Kom med forslag

Heyhey!

 

Idag kommer Nrk og vi skalbegynne planleggingen! Jeg tenkte også at jeg skulle finne på noe galskap sammen med dem! Så hvis dere kommer på noe dere har lyst og se at vi gjør så er det bare og kommentere det nedenfor i kommentarfeltet! alt blir tatt med! drar på jobb nå! blogges!

 

 

-MrNilseeen


Velkommen


Hei. Takk for at du tok turen innom bloggen min. Jeg er en gutt på 17 år fra Bodø som heter Odd-Andre Nilsen. Jeg bor alene, jobber i barnehage og nyter livet!

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits