Gjesteinnlegg

Hvorfor jeg tok tatoveringen og hva den betyr for meg

Heyhey!

 

Jeg har jo som noen av der allerede har fått med dere fått meg tatovering på armen igår. På den så står det et navn og to datoer. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvem sitt navn den er av, Datoene, hvorfor jeg tok den nå og hva den betyr for meg.

Navnet på tatoveringen (Camilla Therese Lind Nilsen) er min mors. Hun er en av de eneste personene som jeg føler alltid har vært der og på en måte aldri har sviktet meg enda. Fordi ellers i livet mitt så er det ganske mange som har gjort nettopp det.. Men så er jo ikke jeg den eneste som føler det slik her i verden heller da. De to datoene som står på tatoveringen( 16.01.79 - 05.02.06 ) er fødselsdatoen og dødsdatoen hennes. Altså hun gikk bort for 8 år siden den 5. februar iår.

Det bærer meg videre til det neste på tatoveringen, nemlig de 2 hjertene (som ikke er ferdige enda)! Mamma døde på sykehuset da hun var syk i hjertet og når hun gikk bort så døde det ene hjerte hennes bort. da kom det andre hjertet hennes fram siden de fikk liv i henne igjen. altså hun døde to ganger. Så hjertene symboliserer at jeg var for god til å bare ha et liv, hun hadde to. Men siden begge hjertene hennes allerede var syke så hadde hun veldig uflaks når alt sto på... 

Hun er en av de personene som betyr mest for meg her i livet og jeg ville gjort hva som helst og å gjøre om på det som hadde skjedd. Jeg tok tatoveringen nå iår fordi det er iår det er 8 år siden hun gikk bort og når hun gikk bort var året jeg fylte 8år selv. Jeg tok tatoveringen i januar måned fordi hun har bursdag da og det er på en måte min gave fra meg til henne. Jeg bor jo et godt stykke fra hvor hun er gravlagt så derfor får jeg ikke besøkt graven hennes så ofte. Men nå har jeg iallfall noe som jeg kan være stolt av å bære med meg videre resten av livet!  Senere skal jeg nok bygge på tatoveringen mer, kanskje få flere.. hvem vet? 

 

Hva syns dere om tatoveringen? 

Del gjerne innlegget videre!

 

-MrNilseeen

Hvordan unngå godteri - tips!

Jeg vet det er en del folk som sliter med at de må ha godteri hele tiden? Jeg har nå funnet ut hvordan man kan unngå godteri!  

  • Begynn med og ta 3 dager i uken du kan spise godteri på, når du har blitt vant med det tar du 2 dager og etter det tar du 1 dag.
  • Alltid ha noe du kan spise på i kjøleskapet bare det ikke er noe søtt elns.
  • Om du kjenner at du har lyst på noe godt er det lurt og ta seg en tyggis eller pusse tennene, det gjør at du ikke har lyst på det lenger.

Dere har selvfølgelig lov nå som det er jul! Men anbefaler og følge punktene ovenfor etter jul om du sliter litt med det.

Innlegget er laget av Julie (gjesteinnlegg)


Velkommen


Hei. Takk for at du tok turen innom bloggen min. Jeg er en gutt på 17 år fra Bodø som heter Odd-Andre Nilsen. Jeg bor alene, jobber i barnehage og nyter livet!

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits