Bli mobbet bare fordi jeg har mine egene meninger? RETT eller GALT?

03.12.2013 // kl.18:00 // Lesernes Historier // 9 kommentarer

Heilt siden Justin Bieber begynte med My world albumet så har eg hørt på det, og det begynte i 2009. Nogen jenter i klassen begynte å hørra på Justin Bieber, og eg likte det, mens de andre guttene hata det, og eg fatta ikje det.... så eg lata som om eg og hata han, eg ante ikje koffr, men eg blei mobba for å lika Justin, og eg forstod ikje koffr, så holdt eg det skjult hjemma, heilt te slutten av 10ende, folk i klassen begynte å merka det. Og då begynte eg å bli mobba ennå merr. Og då begynte de å kalle meg gay, homse, homo, gaylord, fag, homofilefaen, jævla idiot, faen feile deg, feila unge, fucka unge, dritt unge osv. Så sprang eg hjem og begynte å hørre på Justin, satt aleina på rommet og hørte på det, sang med, det gjorde meg glad. Og nå e eg her, Belieberen. Eg holdt det sjult så lenge eg klarte det. men det varte ikje lenge.

Også vil eg ta en historie fra den forrige bloggen... Plis ikje hat meg.

Hva er egentlig mobbing ?

Jo, mobbing kan være fordi noen er sjalu: de kan være sjalu pga du tok en de liker, det kan være noe du for og ikke dem, det kan være at du har flere venner enn det han/hun har, det kan være at du får mer skryt av læreren, det kan vær du får vedre karaktere enn de andre. Det kan også være fordi de ble mobbet før, og de vil ta igjen på andre folk.

Men av og til så hender det at de mobber feil menneske. Det er ikke bra.

Jeg har blitt mobbet siden første klasse. Det va pga jeg hadde briller og at jeg måtte gå med sånn plaster forann øyet. Lærer sa til ungene at de skulle stoppe. De stoppet i noen timer, men begynte igjen. Så skulle vi spille basketball, så fikk jeg alldri ballen. Jeg ble alldri sentra til, de såg ikke engang på meg.

Læreren brydde seg ikke.I 2 klasse så hadde vi ute timer og lærte ting ute. Så var det en i paralell-klassen, han kom bort til meg, tok brillene mine, og knakk dem i 2.... Jeg hadde ikke gjort ham noe.. Så hadde vi svømming i 3,4,5. Hver dag, hver gang. Så ble jeg druknet/dukt undervann. Helt til læreren kom. I 6 klasse, så kom det en gutt, han var dårlig i norsk. Så jeg forstod helt hva han sa, så ble han sur og slo meg nedOg i 7ende så spilte jeg fotball med noen venner.

Også kom det en i paralell-klassen og tok ballen og drylte den i hånda på. Så brakk jeg armen, og alt jeg ser er bare et bein som stikker ut :S jeg sa ingen ting, jeg kjente ingenting, og etter på, så dengte han hodet sitt i mitt, så begynte eg å blø nasa blod, og eg hyl grein, siden eg begynte å kjenne det i armenSå skulle jeg gå hjem, så kom det ein fra ungdomskolen. Hn kom bare bort til meg og slo meg i nasen.. Så brakk jeg nasen pga detI 8ende så ble jeg plaget hver dag..

Enten fordi jeg brukte briller, eller fordi jeg ikka hadde kul stil, og fordi jeg ikke hadde den kuleste sekken. Så fikk vi frukt i klassen, i spise tiden. Så var det ko frukt krig, og gjert hvem det va mot! Jo det var mot meg, alle var mot meg, det var kiwier som ble spreng i trynet mitt, det var mandariner/nektariner. Også var det papir med iskaldt vann. Senere den dagen så skulle vi ha gym. Så kødde de med meg i garderoben, hiver tingene mine i toalettet og i dusjen også spyler de ned, og de tar vann på det, og det var skoene mine, og dusj klerne mine. Så tar de mobilen min, de for den ikke opp, siden jeg hadde kode, så bandt de meg fast med teipt, ganske stramt, så står jeg, så kommer det en og dytter med ned, så detter jeg rett i bakken.

Jeg begynte å grine, så kommer det en jævel og setter seg på meg og hopper på meg. Jeg for jo ikke puste. Og dette sjedde hver gang i 8,9 og 10ende.Men det som ikke dreper deg gjør deg sterkere!!Så jeg begynte å trene mer, og mer. Så var det en som ville kødde med meg, jeg lot ham gjøre det, så kom hn bort til meg, og skulle til å slå meg ned, jeg tok tak i armen hans, tok teip rundt begge armene. Så tok jeg tak i hodet hans, og jeg dengte det inntil mitt, han fikk en svær kul, men han stopte å plaga meg. Så jeg sier det til dere fordi dette hjalp, den som mobber deg, skal du ikke mobbe tilbake, du skal bare slå han ned og bli ferdig med det, for da tenker de at de har tatt feil person. Alldri kødd med feil person...

03.12.2013 kl.18:00 // Lesernes Historier // // 9 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

9 kommentarer

cecexoxo.blogg.no

03.12.2013 kl.22:38

Jeg holdt det også hemmelig først. Folk mobbet og ertet.. Jeg sto fortsatt opp for idolet mitt, han hadde jo reddet meg. Du er utrolig tøff, ikke la dem knekke deg. Du er bedre enn det. Stå opp for deg selv. Ha en kjempefin kveld :) - Cecilie

Ingrid

03.12.2013 kl.22:39

Har aldri blitt mobba men får ondt i mæ når æ læs d du har vært igjønna.

Emma

03.12.2013 kl.22:42

For en historie!! Fikk faktisk tårer i øynene :'( du er virkelig en stek person, jeg har også blitt mobbet helt siddn barnehagen faktisk, og nå går jeg i 8 klasse og blir fortsatt mobbet :/ det endte faktisk med st jeg slutta skolen og skal snart begynne på ny skole et helt annet sted. Jeg respekterer deg virkelig, og jeg ser ingen grunn til og mobbe deg, syntes du er veldig kjekk faktisk ! Stå på vidre!

Bloggist

03.12.2013 kl.22:43

Hei! :-)

Jeg jobber som markedsfører for den relativt nye topplisten Bloggist.no.

Hva er bloggist?

Bloggist kom på markedet i starten av 2013 under navnet ch1ll.no, og hadde etter fem måneder 500 registrerte blogger. Vi har i november byttet domene til Bloggist.no, og mange av de tidligere registrerte må derfor registrere seg på nytt.

Det som gjør vår toppliste spesiell, er fordi statistikken og topplisten oppdaterer seg hele tiden. For eksempel om du får 10 besøk på et minutt, blir dette oppdatert på Bloggist der og da. Vi har også et tilbud for de som ikke har så mange lesere, med navn "Stemmelista". Den topplisten baserer seg kun på stemmer som de kan sanke via bloggen sin, eller via bloggist.no. Det er altså mulig og komme høyt på topplisten selv om man ikke har mange lesere!

Nå ønsker vi å ha deg på topplisten, og det helt gratis. Registreringen tar bare under et minutt!

Det eneste som kreves for at vi skal skrive statistikk, og for at du skal være på topplisten er at du limer inn en sporingskode du får etter registrering, slik du må på andre topplister også.

Sjekk ut topplisten: http://www.bloggist.no - så får du bestemme selv om du vil bli en del av oss. :-)

Katrine Boel Gregussen

03.12.2013 kl.22:49

Mobbing e helt klart galt. Tøft gjort av deg å dele historia di! Eg trur at dersom fleire velge å gjøre det, så kommer vi et skritt nærmare kampen mot mobbing. Masse lykke til!

Tonje

03.12.2013 kl.23:15

Hei hei :) jeg er ei jente som ikke liker sangene til justin Bieber, så jeg synes det er dumt sv folk og mobbe noen for musikken de liker, selvom jeg ikke liker sangene til justin Bieber, så kaller jeg ikke justin Bieber opp for ting, eller de som liker han :) alle har sin musikksmak! Og den skal man ha uansett hva folk sier eller mener, egentlig, så burde ikke noen si hva dem mener om andres musikksmak, folk får høre på det dem vil! Stå på ;) ikke la noen tråkke på deg bare fordi du liker Justin Bieber ;)

04.12.2013 kl.11:21

Synes det er utrolig trist å lese hvor langt enkelte kan gå. Du er en sterk person, så bare stå på! Respekt til deg!

Odd André Lind Nilsen

04.12.2013 kl.11:27

Anonym: jeg syns også det er trist, men alt vi kan gjøre for dem er og være der hvis de trenger det! :)

ingrid

04.12.2013 kl.22:34

hei, jeg kjenner deg riktig nokk ikke. men det er definitivt helt forferdelig det du har gått gjennom. du hadde en utrolig sterk historie, beklageligvis er det alt for mange som opplever noe av det samme som deg! jeg har hatt og har mange kjempegode venner som har blitt mobba. og jeg syns så utrolig synd på deg, og alle andre som blir mobba . men du må ikke gi opp! alle har rett til og ha egene meninger uansett hva. og det er utrolig trist at så mange blir mobbet. men UANSETT HVA SOM SKJER, ALDRI GI OPP!!!

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Takk for at du tok turen innom bloggen min. Jeg er en gutt på 17 år fra Bodø som heter Odd-Andre Nilsen. Jeg bor alene, jobber i barnehage og nyter livet!

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits