Sterke ord fra en sterk person!

03.12.2013 // kl.07:51 // Lesernes Historier // 1 kommentar

Det startet da jeg var liten, mamma og pappa skilte seg. jeg husker ennå hvordan.. det var hus telefonen som ringte, jeg svarte det var en mann som skulle ha tak i mamma, selvfølgerlig ga jeg telefonen til mamma da. mer av det husker jeg ikke. jeg husker heller ikke dagen mamma flyttet ut. men jeg husker mye av det som skjedde etter at mamma var flyttet ut. Jeg og min bror var så avhengi av hverandre at vi begge valgte å bo hos pappa, men var hos mamma annenhver helg, annenhver jul, annenhver nyttårs aften osv..

Det var en helg jeg husker utrulig godt, jeg gikk vell bare i 2 eller 3 klasse. Jeg og alle mine 3 brødre dro på besøk til mamma, jeg og den ene broren min var ute og syklet på mamma sin sykkel og var sammen med noen av broren min sine venner, Jeg hadde ikke venner der så jeg var med bror selv om han ba meg gå bort. Kvelden kom og ting blei ikke så hyggerlig lenger. Mamma sin kjærest drakk, og de begynte å krangle, jeg og mine brødre satt i god stolene og så på, mamma sa hun skulle gå å pakke for å dra bort, det var kjæresten helt ening i, men med en gang mamma røyste seg fra sofan kom han mot henne og tokk henne i håret og kastet henne ned på gulvet, jeg begynte å hyle og skrike, han slo henne før han ropte til meg og den ene broren min ar vi skulle komme oss opp på låftet, bror sprang rett til trappen og ventet der på meg, jeg var så redd at jeg satte meg bak stolen, jeg turte ikke gå fra mamma, og jeg turte ikke gå forbi der kjæreten til mamma var. han kom å tokk meg i klærne og kastet meg opp trappen. jeg og bror satt oppe og hørte mye skriking og hyling. den ene av brødrene mine som var nede hoppet opp på kjæresten til mamma som holte på å banke mamma, men han blei bare slenkt i veggen. det blei stilt etter en stund, da listet jeg og bror meg stille ned trappen å kikket ut av døren for å se om vi så mamma, og om hun var i live. vi så ingen men vi hørte de satt og snakket på kjøkkenet. vi gikk stille mot kjøkkenet, mamma var full av tårer, jeg husker ikke om hun hadde noen sår noen plasser. mamma sa hun hadde ringt politiet, politiet kom snart og hentet han. dagen etter dro mamma ned til politi stasjonen og hentet han hjem. for han var ikke full lengere da, så da var han "snill". Jeg var fortsatt redd han. han hadde ødelakt mye av klærne mine. pappa kom å hentet oss og vi dro hjem til han. da var alt mye bedre.

Jeg husker også utrolig godt at jeg hadde en samling av bamser, men en helg jeg kom til mamma var alle borte, til og med natta bamsen min som jeg fikk da jeg ble født ingen viste hvor de var, men jeg har fått høre i etter tid at de blei brent på bålet, så kjæresten til mamma hadde brent de. jeg hadde utrolig mange, nermere 300 bamser, og alle ble borte. jeg kan enda ikke tru det.

Det var nyttårs aften vi skulle gå en tur, men jeg hadde ikke noe lyst å være med, jeg ville heller fortsette og grave snøhulen min, men jeg ble tvunget til og være med så jeg begynte og skrike, vi var gått ned den lange innkjøringen før mamma sin kjærest blei så irritert på meg og tokk tak i meg og øderla den rosa boble jakken min. det blei flere hull i den. og jeg fikk blå merker på armene mine for han hadde tatt så hardt i. mamma ba meg og bror om å gå opp til huset igjen, vi gjorde det. da mamma og kjæresten kom tilbake tingte mamma pappa for at pappa skulle komme å hente oss. pappa måtte kjøre 1 og en halv time før å komme dit hvor vi var. og jeg skrei ennå da han var kommet. jeg skeik nesten hele veien hjem, det var jo seint, men vi nådde hjem til kl 00.00 da rakettene begynte og skytes opp! jeg var ikke i noe humør så jeg gikk å la meg med en gang jeg hadde sett noen få raketter i luften. om jeg ikke husker feil gikk jeg i 4 klasse da.

Ett år senere blei det slutt mellom mamma å kjæresten. det blei rettsaker og han måtte i fengsel 1 år. mamma fant seg ny kjærest da jeg begynte i 6 klasse. Det viste seg etter hvert at han var alkoholiker. jeg fyttet til mamma i høstferien i 6 klasse. for jeg ville ikke bo med pappa siden kjæresten hannes bestemte så mye over meg. da hadde mamma flyttet sånn at hun bodde 1 time unna pappa med bil. jeg begynte på ny skole, jeg fikk noen venner i starten men etter en stund forlot de meg, jeg blei et mobbeoffer, jeg blei utestengt og kalt stygge ting, det jeg husker mest var at jeg blei kalt pipe stemme og flodhest, det var vell det som gikk mest inn på meg. 2 år på den skolen gikk, og jeg trivdes virkelig ikke, jeg begynte og sperre meg inne, jeg latet som jeg var syk bare for å slippe skolen. jeg begynte på ny skole når jeg begynte i 8 klasse. alle 7 klassingene begynte på den skolen siden den skolen vi hadde gått på bare var barneskole. jeg hadde sperret meg så mye inn i meg selv at jeg ikke turte å snakke så mye, jeg satt mye alene i gangen i frimenuttene, en dag kom det faktisk noen bort til meg og snakket med meg, jeg fikk men endelig venner, vi blei gode venner. jeg gikk 3 år på den skolen. jeg hadde en venn igjen. vi var blitt bestevenner. vi er det ennå. Jeg hadde også en til venn men hun gikk på barne skolen, så vi var mer med hverandre på fritiden. så jeg hadde bare 2 venner på den plassen.

Vidregånede kom, å jeg begynte på naturbruk grønn. jeg flyttet på hybel og fikk mange venner, men de fant ut at jeg drev med selvskading og de ville ikke være med meg mer. noe som gjør utrolig vondt inni meg, jeg gå ennå på skole der for dette er mitt første år. men jeg har byttet til TIP siden jeg ikke trivses på grønn linje.

Jeg hadde den ene hesten min i gibostad, jeg hadde også en rôrryttet til den. hesten min blei skadet og jeg sendte han hjem, fôrrytteren begynte å hate meg siden jeg sendte han hjem og hun begynte å slenge rykter om meg. nå blir jeg sett på som en hore.

Jeg begynte med selvskading da jeg gikk i 8 klasse. jeg har drevet med det på skole doen, hjemme på rommet mitt, jeg kuttet meg flere gang for dagen, jeg prøvde og kutte puls åren min, men det er noe som har stoppet meg hele tiden, jeg tenker mye på selvmord, men er noe som stopper meg der også. jeg har prøvd flere ganger men er så utrolig vanskelig.

Jeg blir mobbet for å like Justin Bieber, jeg er en belieber og stolt over det, uansett hva andre mener! Justin er min helt. ferdig meg den saken!

Så alt er min feil, for at livet mitt har blitt sånn som nå, det er bare min feil! hadde jeg bare ikke svart den telefonen da jeg var liten hadde ingenting av dette skjedd. nå holder mamma på å flytte fra alkoholikeren. jeg skal ikke gå noe mer skole på en stund, jeg trenger bare en pause fra alt.

Jeg blir kalt for Cut Cut her hvor jeg går på skole nå, lærerne bryr seg ikke..

-Annonym

03.12.2013 kl.07:51 // Lesernes Historier // 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Én kommentar

04.12.2013 kl.22:02

Du er utrolig sterk! Stay strong, det blir bedre etter hvert! Det kan jeg love deg<3

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Takk for at du tok turen innom bloggen min. Jeg er en gutt på 17 år fra Bodø som heter Odd-Andre Nilsen. Jeg bor alene, jobber i barnehage og nyter livet!

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits